Rusia: Opt cetăţeni străini între cei 35 de decedaţi în atentatul de la Moscova

domodedovo mic
domodedovo mic

Opt cetăţeni străini, între care cinci europeni, se află printre cele 35 de persoane care şi-au pierdut viaţa în Este vorba de doi cetăţeni britanici născuţi în 1971, respectiv 1972; un german născut în 1976; un bulgar cu vârsta între 40 şi 45 de ani şi o ucraineancă născută în 1981, transmite Agerpres.

De asemenea, în atentat au murit trei persoane originare din Asia Centrală: un uzbec născut în 1965; un tadjic din 1963 şi un kârgâz din 1987.

Între cetăţenii străini răniţi în atentat se numără, potrivit listei publicate de Ministerul Sănătăţii, un cetăţean din Franţa - Frederic Ortiz şi o italiancă - Romano Rosario.

Ambasada Slovaciei la Moscova a precizat agenţiei RIA Novosti că o actriţă din această ţară, Suzana Fialova, a fost de asemenea rănită şi se află internată în spital.

Un ultim bilanţ al Ministerului Sănătăţii arată că 43 dintre cele 110 persoane spitalizate luni se aflau marţi dimineaţa în stare gravă sau critică.

Ambasada Republicii Moldova la Moscova a precizat pentru Agerpres că doi cetăţeni ai acestei ţări au fost răniţi, dintre care unul a fost operat marţi dimineaţa şi se află "în stare medie", iar cel de-al doilea urmează să fie vizitat la spital de reprezentanţi ai misiunii diplomatice.

Citeşte şi:

Cronologia atentatelor teroriste din Moscova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel