Rudy Giuliani, numit RESPONSABIL pentru luptele post-electorale. Iată ce urmărește Trump

Donald Trump l-a pus pe avocatul său personal să se ocupe de provocările legale post-electorale, potrivit unui tweet al președintelui în exercițiu.

Președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a numit pe Rudy Giuliani, avocatul său personal, drept răspunzător de provocările post-electorale.

"Aștept cu nerăbdare ca primarul Giuliani să conducă efortul de apărare a DREPTULUI NOSTRU LA ALEGERI GRATUITE și CORECTE! Rudy Giuliani, Joseph diGenova, Victoria Toensing, Sidney Powell și Jenna Ellis, o echipă cu adevărat grozavă, s-au adăugat celorlalți avocați și reprezentanți minunați ai noștri!" A scris președintele Trump într-un tweet.

Rudy Giuliani nu a fost prima alegere

Potrivit Times, Trump încearcă să folosească toate mijloacele posibile pentru a schimba rezultatul alegerilor. Președintele îl alesese anterior pe consilierul de campanie David Bossie, care nu este avocat, pentru a conduce eforturile de contestare ale lui Trump. CNN a raportat la începutul acestei săptămâni că Bossie a fost testat pozitiv cu COVID-19, la doar câteva zile după ce fusese ales, conform CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel