Rovana Plumb îl taxează pe Iohannis: Declarații total nefondate. Au fost NEGOCIERI în miez de NOAPTE

Dan Carp / 09 Martie 2019 / 10:52 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb răspunde acuzațiilor conform cărora România nu ar fi fost pregătită să preia președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. 

Președintele Klaus Iohannis a fost cel care a lansat multiple atacuri și a afirmat public că România nu este pregătită să preia frâiele Consiliului Uniunii Europene. Rovana Plumb spune însă că totul decurge foarte bine și țara noastră a fost felicitată de instituțiile europene. Realizările de până acum, spune Rovana Plumb, nu au fost obținute deloc ușor și au fost rezultatul unei munci care uneori s-a derulat până târziu în noapte. 

"Avem o relație foarte bună de colaborare cu Instituțiile Europene, în special cu Comisia Europeană. Sigur, și cu Parlamentul European, având în vedere că România deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În ceea ce privește absorbția, România nu numai că nu a pierdut nici un ban până în momentul de față din actuala perioadă de programare, ci a ajuns în  media europeană în mai puțin de doi ani de zile. (...) În ultima perioadă au fost mai mult declarații total nefondate prin care s-a încercat inducerea faptului că România nu este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Au fost lucruri total false. Primim felicitări de la toate instituțiile europene pentru seriozitatea și responsabilitatea de care am dat dovadă până acum. Nu a fost ușor, tot ce am realizat a însemnat muncă și negocieri în miez de noapte," a spus Rovana Plumb la Antena 3.

[citeste si]

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23