OFSD, reacţie după prestaţia Vioricăi Dăncilă la Strasbourg

Organizaţia Femeilor Social Democrate apreciază că "Viorica Dăncilă a reprezentat România cu demnitate în dezbaterea despre justiţie de la Strasbourg".

Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) a transmis miercuri un mesaj de felicitare prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru modul în care a reprezentat România în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. OFSD consideră că prin prestaţia sa demnă şi hotărâtă premierul i-a determinat pe oficialii europeni să ţină cont de unele realităţi dureroase din sistemul de justiţie din România referitoare la abuzurile din România.

"Femeile social democrate o felicită pe doamna prim-ministru pentru modul demn şi curajos în care a reprezentat România la Strasbourg. În cele doar 5 minute care i-au fost alocate pentru a-şi apăra ţara, doamna premier a reuşit să concentreze cele mai tăioase argumente privind neglijenţa forurilor europene faţă de încălcările grave ale drepturile omului în România, în numele luptei anti-corupţie.

A fost o prestaţie ireproşabilă care îi face pe români să se simtă din nou mândri, după nenumăratele campanii de intoxicare a oficialilor europeni în ceea ce priveşte sistemul de justiţie din România", a declarat lidera femeilor social-democrate, Rovana Plumb. Organizaţia Femeilor Social Democrate: Doamna prim-ministru a reprezentat România cu demnitate în dezbaterea despre justiţie de la Strasbourg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel