„Românii au talent”. Mihai Petre: S-a întâmplat un lucru. Nu mi-a plăcut

În cea de-a cincea ediție a emisiunii „Românii au talent”, Ludovic Flitner a interpretat o piesă a lui Eminem.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Ludovic Flitner are 21 de ani, este originar din Satu Mare, iar acum lucrează ca bucătar în Anglia. A mai concurat la "Românii au talent", a trecut de preselecții, dar nu a reușit să meargă mai departe. Lui Ludovic îi place să cânte de mic copil. Mama lui cânta, în tinerețe, la chitară.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Ludovic a plecat în Anglia anul trecut. A spălat vase, apoi a ajuns să lucreze ca bucătar. A plecat cu un coleg de clasă, a locuit cu el acolo – avea cazarea și mâncarea gratuite – și spune că nu regretă că a plecat.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Momentul lui a primit 3 de „da” din partea juriului. Mihai Petre a avut altă părere: „Ce-am simțit eu e contradictoriu, pentru că atunci când ai început puteam să jur că îl ascult pe Eminem. După care s-a întâmplat un lucru care nu mi-a plăcut prea mult. Și anume că încercai să cânți pentru noi și încercai să ne demonstrezi ce voce bună ai. Trebuie să fii suficient ție și să ne atragi, nu să vii în fața noastră și să fii în exteriorul tău. Sincer, nu mi s-a părut un moment puternic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel