Românii au talent. Călinescu și Mihai Petre, scandal: Nu pot să te las să te faci de c***t

Ema Apostu / 12 apr 2019 / 21:40 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O concurentă care a cântat o doină a iscat un adevărat conflict între juraţi. Mihai Petre şi Florin Călinescu s-au certat în fața concurentei, iar scandalul a continuat și după momentul de pe scenă.

Florin Călinescu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de piesele triste cu care vin concurenţii, lansând un îndemn la adresa concurentei de pe scenă:

"De ce veniţi toţi cu o baladă tristă? (....) Pune mâna pe sârbe. Lasă doinele. Ai calităţi, iar muzica moldovenească este excepţională".

Iar Mihai Petre a reacţionat: "Eu nu cred că trebuie să fim veseli tot timpul. Viaţa e construită din alb şi negru, din stări diferite"

Andra: Nu te contrazice. M-ai întrebat cât mai durează doina asta? Pe semne că te-ai plictisti, că aştepţi ceva ritmat.

Mihai Petre: Nu aştept ceva ritmat. Problema e alta, că sunt oameni care gustă o doină...

Florin Călinescu: Viaţa este cum spune Mihai, dar toată lumea ar vrea mai multă veselie (...) Marii cântăreţi de muzică populară au cules şi folclor adevărat, dar succesul lor s-a datorat muzicii de petrecere. Vedea-l-aş pe Mihai într-un dans cu strigoi şi moroi. El care dansează numai muzică veselă (...) E o prostie ce a zis Mihai. Pe scena asta, trebuie să veniţi cu energie şi veselie, nu cu mortăciuni.

Iar conflictul s-a înteţit, când Mihai Petre i-a cerut lui Călinescu să spună cum votează şi i-a tăiat brusc macaroana, când a încercat să mai vorbească despre moment:

Mihai Petre: Nu, verdictul!

Florin Călinescu: Puştiule, vezi că eşti cu zece ture de stadion în spatele meu.

Iar cearta a continuat şi după momentul concurentei.

Florin Călinescu: Ai un vocabular destul de sărac, măi, Mihai. Când te bagi în discuţii cu mine, trebuie să schimbi cuvintele. Nu pot să te las să te faci de c***t.

Mihai Petre: Nu mă fac!

Florin Călinescu: Du-te la tine în sufragerie şi invită-i. Aici nu poţi să faci ce vrei.

Mihai Petre: Ba da, crede-mă. E deja urât

Florin Călinescu: E treaba ta dacă din partea ta se vede urât. Uite mie mi se vede frumos. Tu reduci pe toată lumea la buricul pământului care te crezi tu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24