ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Părăsită de iubit din cauza emisiunii. Călinescu: Te-am visat

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii

Diana Muntean, în vârstă de 28 de ani, lucrează la o companie de computere, iar vineri seară s-a prezentat în fața juraților emisiunii "Românii au talent" cu un moment de dans.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. "Te-am visat", i-a spus Florin Călinescu concurentei înainte de a începe numărul pe care aceasta l-a pregătit, un "dans ritualic", după cum însăși a spus.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018.  De asemenea, a mai zis că a fost pusă să aleagă între iubitul ei și decizia de veni la emisiune. "Pentru că n-am ales să fiu ascultătoare și să fiu numai nevastă de casă. Nu m-a susținut din gelozie, așa că m-a pus să aleg. De astăzi, sunt un om liber", a spus Diana.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. "Are ceva hipnotizant", a zis și Pavel Bartoș în culise. "Știi cum erau ochii lui Florin? Ca la contor", a spus Mihaela Rădulescu după momentul Dianei. Concurenta a primit aprecierile juraților.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3