ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Roxana Zorzolan, legată la ochi, moment incredibil - VIDEO

Rodica Mitu / 23 feb 2018 / 23:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Roxana Zorzolan, în vârstă de 20 de ani, a primit aplauze frenetice, vineri seară, în cadrul emisiunii "Românii au talent".

ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Roxana, născută într-un sat din județul Argeș, este o fire creativă. După cum chiar ea a spus, cântă, desenează și scrie. Vineri seară, legată la ochi, a emoționat oamenii, având unul dintre cele mai sensibile momente din emisiune.

ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Impresionați și emoționați, jurații și cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare, Roxana primind aplauze frenetice. Le-a mulțumit tutoror cu ochii în lacrimi. După moment, Florin Călinescu a rămas în picioare. "E prima dată când se întâmplă asta. Cred că mai bine tac, și îl las pe Florin", a spus Mihaela Rădulescu. "Ești un artist profund și complex. Ești foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. Te rog mult, ai grijă de tine", i-a zis Călinescu.  

ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Întrebată de Mihaela Rădulescu ce scrie pe corpul ei, a răspuns: "este povestea mea, tot ce simt". "Cu moment de genul acesta doar cu puțin noroc te poți întâlni de mai multe ori în viață", a zis Andi Moisescu.

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. Amintim că,  în prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26