ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Antoneta, profesoară, dialog spumos cu Călinescu

Rodica Mitu / 23 feb 2018 / 22:47 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un schimb de replici spumos a avut loc, vineri seară, la "Românii au talent", între Florin Călinescu și o profesoară, care a venit în cadrul emisiunii pentru a-i încânta pe jurați cu vocea ei.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Antoneta, profesoară de geografie, a cântat operă. Înainte de a-și începe momentul, a avut un schimb de replici cu Florin Călinescu. Juratul a întrebat-o cum se spune "depresie sau depresiune?". Imediat a venit răspunsul: "Și, și. După mulți ani de învățământ, se spune depresie", a zis profesoara. "O încântare dialogul" a concluzionat Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018. După momentul său, jurații au rămas impresionați, atât de atitudine, cât și de talent. "Trebuie luată în brațe" a spus Andra. "Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră", a mai comentat Florin Călinescu. Jurații i-au oferit patru de "da".

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. Amintim că,  în prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.   


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26