ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Antoneta, profesoară, dialog spumos cu Călinescu

Rodica Mitu / 23 feb 2018 / 22:47 Salveaza PDF Comentarii

Un schimb de replici spumos a avut loc, vineri seară, la "Românii au talent", între Florin Călinescu și o profesoară, care a venit în cadrul emisiunii pentru a-i încânta pe jurați cu vocea ei.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Antoneta, profesoară de geografie, a cântat operă. Înainte de a-și începe momentul, a avut un schimb de replici cu Florin Călinescu. Juratul a întrebat-o cum se spune "depresie sau depresiune?". Imediat a venit răspunsul: "Și, și. După mulți ani de învățământ, se spune depresie", a zis profesoara. "O încântare dialogul" a concluzionat Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018. După momentul său, jurații au rămas impresionați, atât de atitudine, cât și de talent. "Trebuie luată în brațe" a spus Andra. "Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră", a mai comentat Florin Călinescu. Jurații i-au oferit patru de "da".

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. Amintim că,  în prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.   loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M