ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie 2018. Antoneta, profesoară, dialog spumos cu Călinescu

Un schimb de replici spumos a avut loc, vineri seară, la "Românii au talent", între Florin Călinescu și o profesoară, care a venit în cadrul emisiunii pentru a-i încânta pe jurați cu vocea ei.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Antoneta, profesoară de geografie, a cântat operă. Înainte de a-și începe momentul, a avut un schimb de replici cu Florin Călinescu. Juratul a întrebat-o cum se spune "depresie sau depresiune?". Imediat a venit răspunsul: "Și, și. După mulți ani de învățământ, se spune depresie", a zis profesoara. "O încântare dialogul" a concluzionat Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018. După momentul său, jurații au rămas impresionați, atât de atitudine, cât și de talent. "Trebuie luată în brațe" a spus Andra. "Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră", a mai comentat Florin Călinescu. Jurații i-au oferit patru de "da".

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. Amintim că,  în prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel