ROMÂNII AU TALENT, 2 MARTIE 2018. Marylin Manson de România a rupt scena în două

Dan Carp / 02 Martie 2018 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dudu Isabel este Marylin Manson de România, concurentul care a impresionat vineri seara, la Românii au talent, cu un moment în forță, interpretând piesa „Sweet dreams".

Concurentul îl caracterizează pe Marylin Manson drept „triumful unui eșec cultural, psihologic, un eșec personal".

„Dacă România avea un Marylin Manson mai devreme, eram mai înainte cu 10-15 ani. E vorba despre acceptabilitate, e vorba despre portrete pe care lumea trebuie să învețe că există și pentru că ne uităm doar înainte, nu cred că ne va aduce ceva bun mai departe. Marylin Manson reprezintă triumful unui eșec cultural, un eșec psihologic, un eșec de educație, un eșec personal",  a declarat concurentul.

 

Marylin Manson de România, în semifinală cu 4 de DA

 

Momentul „Marylin Manson de România" i-a depășit așteptările Mihaelei Rădulescu. „Ai fost fantastic, ești talentat, ai forță, ai ce căuta pe scenă, unde Dumnezeule au fost până acum? Ești un one-man-show, arată bine tot. Nu credeam că o să-mi placă, dar mi-a plăcut foarte tare".

Andi Moisescu a caracterizat scurt și la obiect momentul: „Avem un moment care sunt sigur că va genera comentarii, dar consider că e și o radiografie a lumii în care trăim."

 


Romanii au talent 2018: Dudu Isabel - A interpretat piesa Sweet Dreams pe romaniiautalent.protv.ro

 

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27