ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ- VIDEO

Bianca Badea, Golden Buzz, Românii au talent, PRO TV
Bianca Badea, Golden Buzz, Românii au talent, PRO TV

ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ  Bianca Badea este o mică balerină, de doar 11 ani, dar cu talent și pasiune magnifice. 

ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ  A început să-și construiască visul la doar 3 ani. Mama sa lucrează în piață, iar tatăl său are grijă de ea. 

ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ ”Dacă era după mine, îi ofeream trofeul `Românii au talent`”, a spus Andra, cea care a apăsat butonul pentru a o trimite direct în semifinalele ”ROMÂNII AU TALENT 2018”. ”Așa i-a fost scris ei, să facă asta, o să plătim bani grei s-o vedem”, a mai spus jurata. 

ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ ”Nici n-am cuvinte, a fost superb” a spus Bianca Badea, care a adăugat că ”de obicei luau premiul cei cu mult mai multă experiență”. 

”Noi suntem Titanicul, ea este aisbergul. Lucrurile sunt clare” a afirmat Florin Călinescu. 

ROMÂNII AU TALENT, 16 FEBRUARIE 2018. BIANCA BADEA, GOLDEN BUZZ În noul sezon "Românii au talent", de la PRO TV, concurenții se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii, împreună cu juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu vor fi cei care vor se vor ocupa alături de concurenți de buna dispoziție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel