Românii au artiști, de miercuri seara, la Antena 1, de la orele 20,30

Antena 1 reunește, de miercuri seara, de la orele 20,30, cei mai iubiți artiști din România într-o abordare inovatoare. "Românii au artiști: este un proiect al lui Mihai Bendeac, unde, în cadrul show-ului de divertisment vintage îș vor da  întâlnire generații de artiștiile de artiști.

“Românii au artisti” aduce pe ecrane divertismentul vintage. Sketch-uri pline de umor, ținute specifice anilor ’70, orchestră, balet cu momente elaborate, transmisie alb-negru și multă muzică, pe scurt un spectacol de divertisment total! În spatele acestui proiect se află actorul Mihai Bendeac, pe care telespectatorii îl vor descoperi în noi si noi roluri.

 Delia și Angela Similea interpretând împreuna “Casa mea”, Mihai Bendeac și Mugur Mihaescu fredonand “Ah, o iubesc!” sau Mihai Bendeac și Rodica Popescu Bitănescu într-un sketch savuros, “Un sendvis”, acestea sunt doar câteva dintre momentele care vor face deliciul publicului, iar lista asocierilor inedite dintre generații și a pieselor ândragite din acei ani fascinanți rămâne deschisă imaginației, scrie site-ul Antenei 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel