România TV: Dosarul Revoluției ar putea fi declarat nul. Bolcaș: o bazaconie infracțională

Lucian Bolcaş
Lucian Bolcaş

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat în direct la România TV cu privire la posibilitatea ca dosarul Revoluției să fie declarat nul. 

Audierile au devenit ilegale după ce Augustin Lazăr s-a grăbit să anunțe finalizarea anchetei, în încercarea de a-i păcăli pe români că a finalizat cel mai controversat dosar de la căderea comunismului, spune România TV. 

În realitate însă ancheta nu a fost însă finalizată, iar audierile care au continuat după acțiunea de campanie a lui Lazăr au devenit ilegale după trimiterea dosarului în judecată, mai menționează sursa citată. De altfel, dosarul ar putea fi declarat nul. 

Ce spune avocatul Lucian Bolcaș

”Lucrurile juridic sunt foarte simple, dar nu cred că s-a mai întâmplat o asemenea bazaconie infracțională în analele justiției românești. În clipa în care dosarul este înregistrat la instanță, toate celelalte acte care sunt sau nu sunt necesare sunt la mâna judecătorului de Cameră preliminară sau la mâna instanței. Procurorul nu mai poate spune nimic. Procurorul a efectuat o infracțiune de abuz în serviciu. Iar polițistul a executat un ordin. Dar dacă ați citi dosarul ăsta, ați vedea că oameni care au executat numai ordine sunt cercetați penal. Pentru că există refuzul de a executa un ordin vădit ilegal. Asta a făcut, iar polițistul a executat un ordin”, a precizat avocatul Lucian Bolcaș, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel