Robert Negoiță și Președintele Portugaliei în vizită pe șantierul Park Lake Plaza

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și președintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România au vizitat, joi, șantierul viitorului centru comercial Park Lake Plaza, situat în zona parcului Titan.

Proiectul reprezintă o investiție privată în valoare de 180 de milioane de euro și se va deschide anul viitor.

Președintele Anibal Cavaco Silva a declarat că vizita sa în România are o componentă economică foarte importantă și a menționat că din delegația care îl însoțește fac parte și oameni de afaceri din Portugalia.

Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 3, oficialul portughez a spus că, în prezent, 900 de companii portugheze dezvoltă relații comerciale cu parteneri români.

Anibal Cavaco Silva s-a arătat încântat că a avut ocazia de a vizita șantierul unui important parteneriat între o companie portugheză și o mare companie instalată în România.

Într-o declarație de presă susținută la finalul vizitei pe șantierul viitorului centru comercial, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a arătat că Park Lake Plaza creează peste 2.000 de locuri de muncă.

"Discutăm despre construcția unui centru comercial care este integrat în parc, un centru care îmbină zona comercială cu natura, cu parcul. Susțin acest proiect, pentru că el creează peste 2.000 de locuri de muncă. Dacă avem nevoie cu adevărat de niște lucruri, avem nevoie de locuri de muncă bine plătite în România. Această investiție este o bună oportunitate pentru locuri de muncă bine plătite în sectorul 3", a afirmat Negoiță.

Edilul a admis că nu există proiect care să nu aibă contestatari. "Sunt aici pentru că vreau să încurajez tot ceea ce înseamnă investiții în sectorul 3. Am sprijinit și sprijin orice investiție, fie ea română sau străină. Cu toții suntem aici pentru a arăta susținerea noastră pentru o investiție în care credem cu toții. Așa se dezvoltă Europa, România, Portugalia, prin investiții bine făcute, bine gândite și susținute cum se cuvine", a spus edilul.

Park Lake este un proiect dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra și Caelum Development. Lucrările de construcție sunt în derulare, etapa de lucrări structurale fiind deja într-o fază avansată, iar deschiderea este programată pentru 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel