EXCLUSIV  ROȘIA MONTANĂ. Mihai Daraban, CCIR: Aici e joaca omului politic. Nu știu unde se va ajunge

Protest anti-Roșia Montană
Protest anti-Roșia Montană

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, a vorbit, la DCNews LIVE, despre problema generată de Roșia Montană, pentru care România se află în proces la Washington, fiind dată în judecată de Gold Corporation. 

În interviul acordat pentru DCNews, Mihai Daraban a afirmat: ”Aici e joaca omului politic. Când era în Opoziție, Victor Ponta blama proiectul Roșia Montană și gazul de șist, după care, fiind la guvernare, s-a întors la economia reală. Să știți că dl Ponta a lăsat un Cod Fiscal foarte bine argumentat, cu etape de implementare până-n 2018 sau 2019, care, după părerea noastră, nu trebuia decât urmărit.”

El a subliniat că cei care au ieșit în stradă împotriva explorării și exploatării de la Roșia Montană ar trebui să iasă și dacă vom fi nevoiți să plătim daunele cerute de Gold Corporation. 

[citeste si]

Președintele CCIR a subliniat: ”Nu știu unde se va ajunge cu Roșia Montană. A fost un subiect tratat prost și de o parte, și de cealaltă.”

”Și ei vin cu justificări... Oamenii s-au listat la bursă, au fost investitori care când au auzit că e vorba de o nouă explorare, exploatare au început să investească în firma Gold Corporation, s-a capitalizat firma, apoi s-a dus în cap și, implicit, investitorii au avut de pierdut. Vor face parte din procesul respectiv” a mai precizat Mihai Daraban, care a adăugat că am devenit toți ecologiști.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel