EXCLUSIV  REZULTATE referendum Italia. Ponta: E o ruptură uriașă

Victor Ponta a discutat la DC News Live, despre referendumul care a cutremurat Italia și care are ca și consecință demisia premierului Matteo Renzi.

”A fost o diferență uriașă. 60% la 40%. Au fost, 18 milioane de voturi împotriva referendumului și 12 milioane pentru, deci 6 milioane diferență. Nici nu a mai contat miza referendumului.

A contat că a fost premierul Matteo Renzi, cu un program european și toți ceilalți împotriva lui. Matteo Renzi este un om pe care îl apreciez foarte mult, dar care nu se poate opune valului istoriei. Toți ceilalți au fost împotrivă din diverse motive. Din acest motiv a și demisionat. Toți ceilalți care erau împotrivă, insistau să nu se mai asculte de Bruxelles, să nu mai conducă marile companii, să se gândească la binele Italiei, de ce Italia nu se mai dezvoltă, un tip de discurs Trump. E o ruptură uriașă între Germania, Austria, țările nordice, pe de o parte, și restul țărilor din Europa, inclusiv Franța, Spania, Italia, estul Europei care se simt în mod legitim dezavantajate și neîndreptățite”, a spus Victor Ponta, la DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel