Rezultate alegeri 2016. Cozmin Gușă: Dragnea este "eroul PSD"

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat rezultatul exit poll-urile făcute publice după închiderea urnelor la alegerile parlamentare din România, apreciind că premianții scrutinului electoral de astăzi sunt președintele PSD, Liviu Dragnea, partidul acestuia, precum și USR și ALDE.

"Evoluția lui Liviu Dragnea în campanie ne-a arătat că necazurile prin care a trecut l-au făcut mai înțelept. A avut o campanie precisă, fără isterii, așa cum ar fi trebuit să aibă un tehocrat, ceea ce l-a propulsat în câștigătorul-net. Se recomandă ca un om care nu mai poate fi refuzat", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

În opinia consultatului politic, Dragnea este "eroul PSD", statut pe care și l-a căpătat acceptând o condamnare cu suspendare pentru "o vină colectivă a clasei politice vechi".

În contextul victoriei zdrobitoare a PSD, Dragnea va fi forțat de către partid să-și "asume un rol", consideră Gușă, evidențiind că în calitatea acestuia de "premiant al zilei", nu poate fi refuzat pentru ceea ce partidul l-ar susține să facă, iar din acest motiv discuțiile informale dintre el și Iohannis vor avea improtanță în afara lucrurilor legate de comentarii publice.

Cozmin Gușă consideră că "premiantul" PSD a dovedit că este disciplinat, n-a comunicat "aiurea" în această campanie, ci și-a lăsat liderul să comunice. Membrii săi "și-au văzut de treaba lor" în județe, n-au intrat în confruntări politicianiste. Niciunul dintre liderii naționali n-a fost prezent în București în ultimele zile, ci au ales să meargă în teritoriu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel