REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. Examenul de admitere la UMF “Carol Davila” din Bucuresti s-a incheiat

REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. Miercuri, 23 iulie 2014, a avut loc examenul de admitere pentru toate facultățile din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.

REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. "Examenul a început la ora 9:00 şi s-a desfăşurat în condiţii optime, respectându-se graficul stabilit în metodologia proprie admiterii în anul universitar 2014-2015. După expirarea timpului alocat examenului, lucrările au fost corectate pe loc, cu candidaţii în sală, utilizându-se un sistem informatic, ce a permis fiecărui candidat să afle la ieşirea din concurs, ce punctaj a obţinut", a susţinut Acad. Ioanel Sinescu, Rectorul Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila".

REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. Rezultatele examenului de admitere au fost afişate la avizierele facultăţilor din cadrul UMF "Carol Davila", urmând ca rezultatele finale şi lista candidaților admişi să fie afişate după termenul de contestaţii şi rezolvare a acestora. Contestaţiile privind rezultatele probelor scrise (punctaj) se înregistrează şi se depun la secretariatele facultăţilor în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor (începând cu ora şi data afişării acestora). Candidaţii pot contesta doar propriile rezultate. Lucrările/chestionarele de concurs constituind obiectul contestaţiei privind rezultatele probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezenţa candidatului care a depus contestaţia, iar comunicarea rezultatelor finale se face prin afişare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestaţiilor. Lista candidaţilor admişi se afişează în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut, în limita locurilor finanţate de la buget acordate fiecărei facultăţi în parte. Lista candidaţilor respinşi se afişează în ordine alfabetică.

REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. Decizia comisiei de contestaţii privind rezultatele probei scrise este definitivă. După afișarea rezultatelor finale, actele candidaţilor respinşi se restituie acestora, la cerere, pe baza cărţii de identitate, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, fără perceperea vreunei taxe. Anul acesta, concurența la UMF "Carol Davila" este în medie de 4,5 candidați pe un loc finanțat de la buget la Facultatea de Medicină și 3,9 candidați pe un loc la buget la Facultatea de Medicină Dentară. O condiţie necesară admiterii la facultăţile Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila"din Bucureşti o reprezintă promovarea examenului de admitere cu un punctaj egal sau superior aceluia corespunzător notei 5,00. În cazul existenţei mai multor candidaţi cu punctaj/notă egală cu cea a ultimului loc finanţat de la buget, criteriile de departajare sunt:

- punctajul obţinut la disciplina obligatorie (biologie pentru Facultatea de Medicină, Medicină Dentară şi FMAM, respectiv chimie organică pentru Facultatea de Farmacie);
-  media obţinută la examenul de bacalaureat.

REZULTATE ADMITERE FACULTATE 2014 MEDICINĂ. Universitatea de Medicinǎ și Farmacie "Carol Davila" din București a scos anul acesta la concurs, ȋn cadrul celor patru facultaţi, un total de 930 de locuri finanțate de la buget, dar și 520 de locuri disponibile la taxǎ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel