Rezultate Academia de Poliție 2017. Situația candidaților după probele eliminatorii

Scutaru Cristina / 04 aug 2017 / 09:01 Salveaza PDF Comentarii
politica in scoli
politica in scoli

La Academia de Poliție, în perioada 27 iulie- 03 august s-au dat probele eliminatorii, iar competiția este una acerbă. Pe 10 august se vor afla şi primele rezultate. Până atunci, Academia de Poliție a publicat situația candidaților înscriși.

(w670)

 

Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00 - 13.00.

Perioada de concurs: 24.07 – 11. 08. 2017

Înscrierea candidaţilor: 24 - 25. 07, orele 8.00 – 16.00;

Etapa I eliminatorie (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice): 27. 07 -03. 08 – conform graficului;

Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;

Afişarea rezultatelor: 10. 08;

Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08

Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

Candidaţii se vor prezenta pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată , în ţinută decentă. Listele cu repartizarea pe serii şi în sălile de examen a candidaţilor pentru susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor se afişează la avizierul Academiei şi la intrările în sălile de concurs cu cel puţin o zi înaintea începerii probei. Proba constă în rezolvarea unui test - grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

[citeste si]

Se interzice intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor. Se interzice folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

Pentru redactarea răspunsurilor se vor folosi numai stilouri sau pixuri cu cerneală sau pastă de culoare albastră. Frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26