REVOLUȚIE în Televiziunea Română. Mesajul șefei interimare TVR către angajați

Irina Radu, directorul general interimar al TVR, a transmis un mesaj adresat angajaţilor televiziunii prin care propune o adevărată revoluție.

Șefa interimară a TVR a explicat că prioritatea sa este ca Televiziunea Română să conteze pe piaţă şi ca salariaţii să îşi salveze locurile de muncă. Irina Radu le-a spus colegilor săi în ce fel de TVR ar vrea ea să lucreze.

Iată mesajul transmis de Irina Radu către angajații TVR publicat de Pagina de Media:

Dragi Colegi,

O să vă spun, mai întâi, în ce fel de TVR aş vrea eu să lucrez. TVR-ul meu este simpatizat şi, de ce nu, chiar iubit de oameni – şi de cei dinăuntru şi de telespectatori. Emisiunile sunt cunoscute, urmărite, aşteptate, comentate; lumea vorbeşte despre ele zicând: "am ce vedea la TVR".

O televiziune de succes se poate face numai cu reguli clare, cu foarte multă muncă, cu bani, cu prime şi sancţiuni, cu talent şi bunăcredinţă. Pentru a ajunge la acel TVR, propun câteva puncte:

1. TVR trebuie recreat pentru public, pentru milioane de români, nu pentru oficialităţi, politicieni, organisme etc.;

2. Misiunea TVR este, alături de alte instituţii, să facă din România o ţară mai bună;

3. Românii au nevoie de TVR pentru a-şi cunoaşte şi păstra valorile, tradiţiile, educaţia;

4. Angajatul TVR realizează emisiuni pentru public, nu pentru el însuşi, familia şi prietenii lui; publicul nostru este cel mai important;

5. Ne ghidăm după conştiinţa şi educaţia noastră şi nu ne lăsăm influenţaţi de oameni mici, care au timp de vorbe multe si nu au lăsat nimic in urmă în TVR. Televiziunea Română a suferit destul de pe urma scandalurilor şi conflictelor care ne-au consumat mai multă energie decât propria noastră muncă;

6. Colegii noştri sunt partenerii noştri, nu duşmanii nostri;

7. Atmosfera în TVR trebuie să se schimbe – suntem aici pentru că dorim, nu pentru că ne obligă cineva;

8. Munca noastră trebuie răsplătită şi respectată, nu ne lăsăm intimidaţi de persoane care trec, din întâmplare, prin curtea noastră;

[citeste si]

9. În TVR se mai poate fabrica succes, există oameni care încă pun televiziunea pe primul loc în viaţa lor, adevăraţi profesionişti – în ei am încredere că pot schimba ceva;

10. Dacă TVR este ajutată să depaşească acest moment dramatic, asa cum sperăm, înseamnă că noi, cei din interior, trebuie să dovedim că nu se vor repeta vechile greseli.

(...)

Cu aceste gânduri, îmi propun să găsim împreună calea corectă pentru public şi pentru instituţie. Prioritatea mea este să contăm pe piaţă şi să ne salvăm locurile de muncă.  Să nu ne grăbim să ne rezolvăm propriile probleme, lasând pe planul doi instituţia, pentru că ar fi o rezolvare pe termen scurt. Dacă vom reuşi să trecem de acest moment, se va deschide în faţa TVR o fereastră de oportunitate cum nu am mai avut de ani de zile; publicul ne aşteaptă şi cred că ne-a aşteptat destul. Vă mulţumesc pentru mesajele voastre şi îmi doresc să întoarcem împreună vremurile bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel