EXCLUSIV  REVOLTĂ în agricultură! ”CEREM REDESCHIDEREA!” Ce spune Petre Daea

Mihai Ciobanu / 07 ian 2020 / 18:29 Salveaza PDF Comentarii
Alege oaia - Petre Daea
Alege oaia - Petre Daea

Petre Daea a spus în ce condiţii se pot redeschide târgurile de animale. 

Petre Daea, cel care a fost ministru al Agriculturii în Guvernul PSD, a spus în ce condiţii s-ar putea redeschide târgurile de animale, a căror activitate a fost sistată ca urmare a apariţiei focarelor de pestă porcină în România. Răspunsul ministrului vine ca răspuns la o petiţie lansată în spaţiul public, prin care fermierii solicită redeschidea târgurilor. 

"Fermieri, tarani gospodari din toata tara dezamagiti de decizia guvernului de a inchide toate targurile de animale, cerem redeschiderea lor si puse la loc de cinste parte din traditia noastra MILENARA, targurile de animale, oboarele sunt de asemenea si locuri de socializare, foarte iubite de muntenii gospodari izolati si de toti locuitorii acestei tari. Multe din orasele tarii, comune, poarta numele oraselor targuri cum ar fi Targu Mures, Targu Jiu, Targu Ocna... Prin aceasta petitie cerem redeschiderea lor si punerea in calendarul comercial", se arată în textul petiţiei semnată de către fermieri.

"Redeschiderea târgurilor de animale este posibilă, însă cu măsuri de siguranţă în paralel cu reducerea focarelor de pestă porcină", a răspuns Petre Daea pentru DC News.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24