Revocare Kovesi. Codrin Ștefănescu: Vă anunț în exclusivitate! De 24 de ore...

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Codrin Ștefănescu a anunțat că în ultimele 24 de ore, după revocarea Laurei Codruța Kovesi, la PSD ajung nenumărate documente cu privire la abuzurile DNA.

Codrin Ștefănescu a făcut declarația în contextul în care comenta plângerea depusă împotriva lui Dragnea și Dăncilă cu privire la înalta trădare, precizând că nu ”va risca nimeni” să deschidă un dosar. Liderul PSD a explicat.

„Vreau să fac anunțul acesta în exclusivitate. De 24 de ore noi primim documente la partid despre doamna Kovesi, despre nenorocirile făcute la DNA, documente absolut îngrozitoare. Stăm să ne gândim dacă în câteva zile nu vom face câteva anunțuri publice. Mai mult, azi, probabil tot fiind invadați de documente și lucruri absolut oribile, sunt și cei de la inițiativa 3.0 pentru că azi domnul Daniel Dragomir a lanasat un program pe blog care se numește ”Cutia Pandorei”, în care cere public ca cei care au documente interne și vor pe ultima sută de metri să se plângă despre situația oribilă să ne anunțe și noi vom analiza aceste documente”, a declarat Codrin Ștefănescu la România TV. 

Liderul PSD e de părere că în urma acestor documente vor exista nenumărate plângeri penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel