EXCLUSIV  Revelația lui Fuego pe timp de criză. Nu i-a fost ușor deloc

Pentru Fuego, starea de criză a venit ca un soi de perioadă de regăsire.

Pentru Paul Surugiu-Fuego, starea de criză a venit ca un soi de perioadă de regăsire, deși nu îi este simplu să stea, el fiind un om activ, mereu implicat în numeroase proiecte, fie că sunt muzicale, legate de pictură, umanitare sau de televiziune, artistul prezentând, de doi ani, în fiecare duminică, de la ora 15.00, show-ul de divertisment "DRAG DE ROMÂNIA MEA", la TVR 2!

Chiar și așa, cântărețul, care de curând a lansat un proiect special pe canalul său de Youtube – „DRAG DE POEZIE", prin care recită oamenilor poezia autorilor români contemporani, declară, în exclusivitate pentru DC NEWS, că a avut mai multe revelații în această perioadă în care încearcă să se regăsească și după care își dorește ca toți oamenii să fie mai buni, mai altruiști, mai lipsiți de prejudecăți și mai umani.

"Trebuie să recunosc că nu e simplu pentru nimeni să fie țintuit în casă o perioadă atât de lungă! Mă gândesc și sunt cu sufletul alături de cei care poate nu au ce mânca sau stau într-un spațiu mic. Chiar dacă eu nu mă plictisesc niciodată, necunoscând acest sentiment, există un soi de apăsare, o presiune pe care o resimt. Poate și de asta e important să ne hrănim mintea, să o punem la lucru permanent, să nu-i dăm deloc pace. Poate vom ieși și mai buni, mai oameni, cu răutăți mai puține și mult mai puțin invidioși și ranchiunoși pe aproapele nostru!

Totuși, am avut niște revelații de când stau în casă. Pe lângă faptul că îmi compun piese noi, pictez mult, scriu și redescopăr filme speciale, mi-am dat seama că pot fi oricând masterchef în bucătărie. Mie-mi place să gătesc, dar nu credeam că mă pricep așa bine și nu-mi imaginam vreodată că zilnic voi face câte ceva special, de la ciorbe, la tocănițe, paste ori deserturi noi. Și-mi ies gustoase și sunt tare mândru asta. Sper totuși să nu mă îngraș prea tare și să mă mențin în formă. Mi-am mai dat seama că se poate face sport și-n casă, atipic, nu la modul clasic. Nu folosesc nici Xbox, nici altceva, ci pur și simplu alerg prin grădină. Apropo, și la grădinărit am ajuns să mă pricep, de nevoie.

De fapt, nevoia te-nvață orice și este important să reușești să fructifici timpul, să nu-l pierzi pe Facebook sau la televizor! Sunt optimist, mă-ncred în puterea noastră, în echilibru și-n răbdarea de care am dat mereu dovadă și știu sigur că vom străbate perioada fără ca sufletul să ne fie afectat major. Ba dimpotrivă, vom ieși mai demni și mai înalți!" mărturisește Fuego, pe care-l puteți vedea în prima zi de Paște, la TVR 2, de la ora 15.00, timp de trei ore, într-un super concert pop simfonic – „LUMINA MEA", de la Chișinău, spectaculos, alături de peste 100 de artiști pe scenă și invitați speciali precum Eugen Doga, Orchestra Fraților Advahov, Natalia Gordienco și Brio Sonores.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel