Remus Cernea, ameninţat cu moartea

Deputatul Remus Cernea a primit ameninţări cu moartea. Atacul a fost lansat pe Facebook, de un individ care a spus că îi va executa atât pe Cernea, cât şi pe iubita sa, Ioana Stăniloiu. 

”Mă voi duce în calitate de islamist să le tai capul ALLAHU AKBAR!” este mesajul care i-a dat fiori lui Remus Cernea. Ameninţarea vine din partea unui individ care se semnează Felix Roncea. Din spusele deputatului, reiese că individul nu ar fi la prima reacţie de acest gen. 

”Nu este pentru prima dată când Felix Roncea formulează la adresa mea amenințări și incitări la violență. Iar de la amenințări verbale a și trecut la fapte, atacându-l pe stradă pe cunoscutul activist civic Claudiu Crăciun și lăudându-se cu acțiunea lui violentă pe facebook. A menționat numele meu și al lui Nicușor Dan cum că ar intenționa să ne agreseze pe stradă și i-a îndemnat pe alții să facă la fel” menţionează Cernea pe contul său de socializare. 

Ameninţarea lui Felix Roncea vine în contextul în care Cernea a anunţat că va participa la o dezbatere cu tema ”Sunt religiile dăunătoare?”. Deputatul spune că nu va lăsa ca această ameninţare să scape nepedepsită de lege. 

”Mă voi consulta cu avocatul meu cu privire la pașii care ar trebui făcuți și sper, de asemenea, ca autoritățile să intervină pentru protejarea drepturilor cetățenilor din țara noastră” a încheiat Cernea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel