Remaniere Guvern. Rareș Bogdan: Totul din dorința de control

Eli Roman Rareș Bogdan
Eli Roman Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a comentat decizia coaliției PSD-ALDE de a retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu.

”E prea mult ca o țară ca aceasta să fie la capriciile unui om și a pajului său, odată purtător de papion. E dureros și extrem de periculos pentru stabilitatea României, într-un context politic și militar regional extrem de riscant.

Totul din ambiție și din dorința de control. Urâte vremuri trăim. Păcat. Tocmai acum, când părea că România este într-un moment astral foarte bun, după "desantul" românesc din Statele Unite ale Americii. La doar 3 zile după întoarcerea Președintelui României în țară, frustrații rămași acasă, nr.2 și 3 în stat, au declanșat o criză fără precedent, care blochează practic funcționarea statului roman.

Voi ce credeți, domnii Tăriceanu și Dragnea sunt incompetenti, inconștienți sau doar incoerenți ? Sau doar extrem de speriati de spectrul zabrelelor?

Cei doi reusesc cu eforturi disperate sa arunce in aer stabilitatea celei mai bine pozitionate din Estul Europei.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel