Remaniere Grindeanu. Victor Ponta, atac VIOLENT la adresa lui Dragnea: Vinovăția lui Grindeanu e ...

Victor Ponta l-a atacat dur pe Liviu Dragnea. Acesta a spus în direct la Digi FM că el nu vede niciun motiv să fie dat jos Sorin Grindeanu. 

“Nu mă pregătesc să fiu prim-ministru, Doamne fereşte! Nu stricaţi ziua oamenilor şi pe a mea, mai ales. Prima dată a fost vina dumneavoastră că am ajuns prim-ministru, acum, a doua oară, ar fi vina mea. Nu, nu. Scoateţi din calcul chestia asta. Să rămână Grindeanu că e foarte bine.”, a spus Ponta.

“Colegii nu au nimic cu Grindeanu, nu-l mai vrea... Știţi cum era în faimoasa carte, fratele cel mare. Toţi ceilalţi se supun voinţei fratelui cel mare, doar că voinţa fratelui cel mare, cârmaciului, cum îi zic eu colegului meu, domnului Dragnea, de data asta e mai ciudată și mai absurdă ca niciodată. Până la urmă, dumneavoastră ați înțeles de ce nu îi mai place de Grindeanu.”

Întrebat care este vinovăția premierul, de ce nu mai este dorit de Dragnea, fostul premier a răspuns: 

“Vinovăția lui e că nu e Liviu Dragnea şi că domnul Dragnea nu acceptă pe nimeni altcineva în afară de el însuși și dacă nu poate fi el însuși să nu fie nimeni. Până la urmă e problema PSD, ne sinucidem așa în grup frumos, și ne place. Dar acum Guvernul nu e al PSD-ului, e susținut de PSD, dar Guvernul e al României.”

Victor Ponta consideră că actualul Executiv nu este unul bun.

“Nu, nu mi se pare un Guvern bun. Mi se pare că sunt miniștri care au ajuns acolo pe singurul criteriu al obedienței față de Liviu Dragnea și al apartenenței geografice că vin din Teleorman sau din Giurgiu. Dar nu i-a pus Grindeanu pe miniștrii ăia, i-a pus domnul Dragnea.” 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel