Regina Margareta a II-a a Danemarcei și Regele Spaniei, Filip al VI-lea, infectați cu COVID-19

Regina Margareta a II-a a Danemarcei și Regele Spaniei, Filip al VI-lea, infectați cu COVID-19 / Foto: Instagram Familia Regală a României
Regina Margareta a II-a a Danemarcei și Regele Spaniei, Filip al VI-lea, infectați cu COVID-19 / Foto: Instagram Familia Regală a României

Regina Margareta a II-a a Danemarcei și Regele Spaniei, Filip al VI-lea, sunt infectați cu COVID-19.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei, în vârstă de 81 de ani, a fost testată pozitiv la COVID-19 pe 8 februarie, anunță un comunicat de presă publicat, astăzi, de familia regală daneză. Majestatea Sa s-a autoizolat la reședința ei, Amalienborg. Regina Margareta a II-a a făcut o formă ușoară a bolii.

Plecarea ei pentru o vacanță în Norvegia, programată pentru 9 februarie, a fost anulată. Serviciul de presă a asigurat că Curtea Regală respectă recomandările medicilor.

Margareta a II-a este regina domnitoare a Danemarcei.  Ea este fiica regelui Frederic al IX-lea, vărul regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și un descendent îndepărtat al împăratului Nicolae I. Soțul reginei, Henrik, Prinț Consort al Danemarcei a murit în 2018.

Și Regele Spaniei, Filip al VI-lea, este infectat cu COVID-19

Și Curtea Regală a Spaniei a anunțat că regele Filip al VI-lea a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie Interfax

„În conformitate cu regulile stabilite de autoritățile sanitare, Majestatea Sa va fi în izolare timp de șapte zile”, se arată într-un comunicat al Curții Regale.

Declarația notează că starea generală a regelui este bună și că acesta va continua să lucreze din reședința sa.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei, 50 de ani de DOMNIE. Povestea Reginei care SFIDEAZĂ vârsta și care s-a angajat la Netflix

Regina Margareta a II-a a Danemarcei și Principele Consort Henrik, care a murit în anul 2018, au doi fii, Principele Mostenitor Frederik si Principele Joachim.

Deși este în putere și sănătoasă tun, la cei 82 de ani pe care-i are, Margareta a II-a s-a pregătit deja de momentul în care va părăsi această lume, pentru că și-a comandat deja un sicriu impresionant, care măsoară mai mult de trei metri lungime și cântărește șapte tone, fiind construit din sticlă.

Sicriul a fost plasat deja în capela Santa Birgette din Catedrala Roskilde, Copenhaga, și a fost așezat pe un catafalc la fel de impresionant, fabricat din gresie de Franța și susținut de trei piloni din granit danez, bazalt feroez și marmură din Groenlanda, materialele fiind venite din cele trei țări care alcătuiesc regatul Danemarcei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel