Regina Elisabeta a II-a, sub supravegherea medicilor. Istoricul Mihai Manea: Ar trebui să ne îngrijorăm. Lucrurile sunt grave

Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family

Istoricul Mihai Manea a comentat anunțul făcut de Palatul Buckingam, din care reiese că medicii sunt îngrijorați de starea Reginei Elisabeta a II-a, și a explicat gravitatea situației. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit. Charles, noul Rege al Marii Britanii - anunț oficial al Familiei Regale

"Ar trebui să ne îngrijorăm în acest moment, din punctul meu de vedere. Faptul că Palatul Buckingam a dat un astfel de comunicat, a emis un astfel de comunicat este un lucru fără precedent. De obicei, Casa Regală Britanică este extrem de rezervată și sobră în anunțurile privind starea de sănătate a membrilor săi și cu mai cu atât mai mult a mai stării sale. Faptul că toți membrii Familiei Regale de la Londra s-au deplasat către Balmoral arată clar că lucrurile sunt foarte grave.

Elizabeta a II-a este, va fi și va rămâne un simbol al istoriei britanice. Într-adevăr, Elisabeta a II-a este singura suverană care a ajuns la 70 de ani de domnie, a depășit-o pe vechea sa rudă, regina Victoria, dar și pe George al III-lea de Hanovra, astfel încât este suveranul cu cea mai îndelungată domnie în istoria Marii Britanii.

Vezi și: Problemele de sănătate i-au adus Reginei Elisabeta a II-a un an de montagne russe. De ce boală suferă monarhul

Nu întâmplător au loc evenimentele la Balmoral. Balmoral este reședința de vară a Reginei, un loc foarte drag suveranei britanice. Ruda sa îndepărtată, Regina Victoria, a cumpărat reședința aceasta și aici s-a întreținut întotdeauna foarte bine și de sărbătorile de vară și de sărbătorile de Crăciun.

Este un moment greu, un moment pe care într-adevăr istoria îl va consemna. Ați spus de șefii de state și guverne care își manifestă simpatia față de acest lucru... Și asta arată clar că e un moment grav", a spus istoricul Mihai Manea pentru Antena 3.

Vezi și: Video Live de la Palatul Buckingham: Oamenii plâng după anunțul despre Regina Elisabeta a II-a. "E singura regină pe care am avut-o, e un șoc"

Protocolul pentru moartea Elisabetei a II-a. Ce se va întâmpla dacă Regina moare la Balmoral: Misiunea Unicorn și Misiunea Overstudy

Regina Elisabeta a II-a, sub supravegherea medicilor îngrijorați

Britanicii sunt îngrijorați după ce starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a s-a deteriorat. Publicațiile din Marea Britanie sunt cu ochii pe informațiile oferite de Palatul Buckingham și transmit populației absolut toate informațiile noi care apar.

Oamenii se adună în fața Castelului Balmoral, în timp ce medicii monitorizează starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, transmite Daily Mail.

Primul ministru al Țării Galilor, Mark Drakeford, a declarat că știrile despre deteriorarea sănătății Reginei au provocat "o după-amiază de reflecție sobră și anxietate pentru gospodăriile din Țara Galilor".

La o conferință de presă susținută la Cardiff, ca răspuns la anunțul planului energetic al primului ministru, Drakeford a spus: "Ar trebui să încep prin a reflecta doar la știrile publicate prin Palatul Buckingham mai devreme astăzi - o după-amiază de reflecție sobră și anxietate pentru gospodăriile din Țara Galilor". Citește mai departe>>

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii - Cele mai importante momente din viața sa

Mâna albastră a Reginei Elisabeta. Primele semne grave care au prevestit această zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel