Video Live de la Palatul Buckingham: Oamenii plâng după anunțul despre Regina Elisabeta a II-a. "E singura regină pe care am avut-o, e un șoc"

Oamenii plâng în faţa Palatului Buckingham, după anunțul despre Regina Elisabeta a II-a / Foto: Captură video Mirror  / Instagram Royal Family
Oamenii plâng în faţa Palatului Buckingham, după anunțul despre Regina Elisabeta a II-a / Foto: Captură video Mirror / Instagram Royal Family

Mai mulți oameni s-au adunat în faţa Palatului Buckingham, după anunțul privind starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a.

UPDATE:

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani, după o domnie istorică de 70 de ani, cufundând Marea Britanie și lumea care a iubit-o în doliu, după o viață fără egal de "serviciu, datorie și devotament", și făcându-l pe Charles noul rege, transmite Daily Mail.

Știrea inițială:

La Palatul Buckingham unii turiști plâng la auzul știrilor despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, transmite BBC.

Sue și Andy Alderman din Somerset erau în vizită la Londra și au decis să se îndrepte spre Palatul Buckingham când au auzit anunțul că regina nu se simte bine. Ei au spus că au fost uimiți de vești, dar că au considerat că regina arăta fragilă de la moartea ducelui de Edinburgh. Ei spun că sperau că vor fi vești mai bune despre sănătatea monarhului.

Pam Fleming și Kim Tierney, doi turiști din Australia, erau într-un tur al clădirii când au aflat vestea.

Pam a spus plângând că: "E singura regină pe care am avut-o. Toată viața mea. E o doamnă atât de drăguță. Este un șoc".

Ei au adăugat că amândoi se gândesc la familia Reginei în acest moment. După cum era de așteptat, jurnaliști, fotografi și echipe de filmat din întreaga lume raportează acum din afara Palatului Buckingham, unde în urmă cu doar câteva luni, Regina a apărut fluturând din mână de la balconul său, în timpul sărbătoririi Jubileului de platină.

VEZI ȘI: Ultimele informații despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Reuniune urgentă de familie. Harry și Meghan se îndreaptă spre Scoția

Știrile încep să curgă în Windsor

Aici, în Windsor, știrile încep să curgă, transmite BBC. Orașul, care în mod normal este plin de turiști, este mai liniștit deoarece a plouat toată după-amiaza.

Dar unii dintre cei care s-au aventurat să viziteze castelul Windsor - reședința principală a Reginei - au spus că au aflat despre starea reginei, după ce au auzit personalul castelului vorbind despre asta. Alții au aflat când au părăsit locația.

Unii oameni din afara Windsor au început să călătorească și în acest oraș regal. O femeie cu care jurnaliștii BBC a vorbit a călătorit din vestul Londrei. Ea a spus că după ce a auzit vestea,  a vrut să fie în Windsor.

Plouă în Balmoral

Plouă la Palatul Balmoral. Un grup tot mai mare de camere de televiziune și reporteri se adună la fața locului, precum și un număr mic de privitori.

Starea de spirit este foarte moale, oamenii se adăpostesc sub umbrele și copaci. Subiectele de discuție se învârt în principal în jurul actualizărilor știrilor în legătură cu starea de sănătate a Reginei Elisabeta și cine sosește acolo.

Ceea ce știm despre starea reginei

Iată un memento despre cum stau lucrurile pe fondul preocupărilor legate de sănătatea Reginei. Imediat după ora 12:30 în această după-amiază, Palatul Buckingham a emis o declarație în care spunea că medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea ei, recomandând că ea rămâne sub supraveghere medicală. La scurt timp după aceea, am auzit vestea că toți copiii Reginei fie erau deja cu ea la Castelul Balmoral din Scoția, fie călătoreau pentru a fi cu ea.

Prințul Charles, Camilla și Prințesa Anne sunt la Balmoral. Prințul William, nepotul Reginei și al doilea în linia de succesiune la tron, este pe drum, în timp ce soția sa Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor, în vreme ce copiii ei sunt în prima zi la noua lor școală.

Fratele Prințului William, Prințul Harry, și soția sa Meghan au fost în Regatul Unit în ultimele zile pentru logodne și se spune că vor călători și în Scoția.

Marți, nou-numita premieră britanică Liz Truss a călătorit ea însăși la Balmoral pentru a fi numită de regina, într-o ruptură cu tradiția, deoarece monarhul ar fi trebuit să meargă în mod normal la Londra. Dar Regina a suferit recent de probleme de mobilitate și astfel întâlnirea a fost mutată la Balmoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel