Invitat-surpriză la Antena 3. Poliţistul Valentin Arsene: M-a uimit ce am văzut

Vineri, 27 octombrie, Antena 3 a avut un invitat cu totul și cu totul special - pe Ref, câinele care a găsit-o pe micuţa Ana Maria Apostol în doar 45 de minute. Patrupedul a fost adus în platou de poliţistul Valentin Arsene, un om cu totul și cu totul deosebit. 

Ref are cinci ani, iar Valentin Asene se ocupă de el din 2016 când l-a preluat de la un coleg care a ieșit la pensie.

[citeste si]

(w670)

"Îl antrenez zilnic, aproximativ 6 - 8 ore, în funcție de anotimp. Folosim în dresaj diferite persoane pentru a-i complica urma. (...) Aseară, m-a uimit faptul că atunci când Ref a găsit-o pe fetiță, aceasta era alături de niște câini maidanezi. Animalele nu au părăsit-o de la ora 14:00 și până am găsit-o noi. Un cățel maidanez o împiedica să intre în apă, iar acel cățel îl lătra pe Ref, adică proteja copilul", a povestit polițistul care instruiește câini de mai bine de 17 ani.

(w670)

Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost dusă la spital în urma investigaţiilor medicale, aceasta având o uşoară hipotermie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, mama copilei a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia a dispărut în pădure. 

Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei. 

Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel