Rebengiuc, nemulțumit la gala UNITER. Ce i-a spus lui Caramitru

Luni a fost o seară plină de emoție pentru actorii care au participat la Gala premiilor UNITER 2014 care a avut loc la Târgu Mureș.

Premiul de Excelență al Galei UNITER i-a revenit maestrului Victor Rebengiuc. Marele actor a urcat pe scenă, în timp ce publicul a aplaudat minute în șir, dovadă că este printre cei mai îndrăgiți artiști români. Victor Rebengiuc i-a făcut și o recomandare lui Ion Caramitru, cel care a fost amfitrionul galei de la Târgu Mureș.

VEZI ȘI: Gala premiilor UNITER de la Târgu Mureș. Cine sunt marii câștigători

"Vă mulțumesc pentru primirea aceasta. În afară de mulțumirile pe care trebuie să le adresez mamei mele, bunicilor mei, soției mele, vreau să spun că eu nu am apărut din neant. Fac parte dintr-o generație care a absolvit Institutul de Teatru și Film I.L. Caragiale în 1956, o generație din care am mai rămas foarte puțini. Stau și mă gândesc la ce valori extraordinare au dispărut din această generație - Amza Pellea, George Constantin și mulți alții. Mă gândesc le ei și spun că mulți nu au avut ocazia să primească premii din partea UNITER. Vreau ca senatul UNITER să schimbe destinația acestui premiu și să-l adreseze generației mele, generației de aur, așa cum a fost numită fără să știu de ce", a spus Victor Rebengiuc.

VEZI ȘI: Interviu cu Gasparik Attila, fost membru CNA. "Problema se trage din 2008, când dezastrul economic mondial a pătruns în instituțiile statului"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel