Reacția lui Cătălin Predoiu față de lansarea partidului Mișcarea Populară

Prim-vicepreședintele democrat-liberal Cătălin Predoiu precizează pe blogul personal, în perspectiva lansării de azi a partidului Mișcarea Populară, că PDL va rezista și acestei presiuni și că va rămâne principalul opozant la actuala guvernare.

"PDL va rezista atacurilor politice, fie că vin din interior, fie că vin din exterior. PDL este atacat pentru că, reformat și reconstruit, poate deveni o problemă serioasă pentru USL. Îmi exprim convingerea că soluția adevărată vine din construcție politică, nu din rapt politic, din onestitate, nu din ipocrizie, din muncă inteligentă, nu din improvizație agresivă", a scris Cătălin Predoiu, pe blogul personal, potrivit pesurse.ro.

"Am intrat și rămân în PDL și nu am nicio îndoială că vom consolida un partid puternic", a conchis liderul democrat-liberal.

Cu doar o zi în urmă, Elena Udrea anunța că marți Fundația Mișcarea Populară se transformă în partid, iar Eugen Tomac ar urma să fie președintele formațiunii politice, până la primul congres al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel