Reacție vehementă după episodul “toate româncele sunt curve”

După ce un judecător spaniol a afirmat că “toate româncele sunt curve”, FADERE a reacționat vehement.

Federația asociațiilor de români din Europa a dat publicității o reacție cu privire la declarațiile jignitoare pe care un judecător spaniol le-a adresat româncelor.

FADERE consideră că ”astfel de situații sunt un ecou al iresponsabilitătii unor politicieni de acasă, care au proferat în trecut astfel de jigniri la adresa româncelor”, făcând aluzie la declarația lui Ioan Rus.

Potrivit Federației, ”situația este și mai gravă deoarece judecătorul Salvador Alba, din Tenerife, este recunoscut că fiind o figură emblematcă a domeniului juridic din Spania, iar înregistrarea cu pricina se pare că a fost făcută chiar în clădirea tribunalului.

"Sunt consternat de această înregistrare, cu atât mai mult cu cât conațioalii noștri au o părere foarte bună despre justiția spaniolă. E păcat că suferă milioane de români harnici, cinstiți și economi. Cer public că toți candidații care și-ar dori să reprezinte diaspora, indiferent dacă locuiesc aici sau în tară, să condamne ferm și fără echivoc astfel de deraieri de la normalitate",a declarat Daniel Tecu, candidat la Senat pentru românii de pretutindeni, din partea Partidului Mișcarea Populară și președintele fondator al FADERE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel