RCS&RDS, amendat de CNA pentru că a scos din grilă un post TV local

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat joi cu o amendă de 90.000 furnizorul de cablu RCS&RDS pentru că a scos din grilă postul Info TV Arad.

Autor: Anca Murgoci

Reprezentantul postului din Arad, redactorul-şef Lazăr Faur a reclamat că Info TV Arad a fost scos din lista de programe, iar în locul acestuia a fost introdus un post local, TVT 89, din Timişoara, fără a avea aprobarea CNA. După reclamaţie, postul a fost reintrodus în grila de programe, dar la capătul benzii motiv pentru care “recepţia postului este slabă”.

Membrii CNA sunt nemulţumiţi că acest fapt se repetă pentru RCS&RDS în judeţul Arad. Propunerile cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, 30.000 de lei sau 50.000 de lei au fost respinse la vot.

RCS&RDS, operatorul de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă, este controlat de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea. Compania are venituri anuale de peste 400 milioane euro numai în România. Grupul mai are operaţiuni în Ungaria, Slovacia, Cehia, Croa­ţia, Serbia, Italia şi Spania, informează Capital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel