RCS-RDS mai dă o lovitură

RCS-RDS continuă războiul ofertelor cu rivalii de la Orange, Vodafone și Cosmote.

După abonamentele de 2 și 3 euro şi cele cu trafic de date şi convorbiri nelimitate, RCS-RDS dă o nouă lovitură de marketing-vânzări.

Compania a lansat, fără prea mult tam-tam, pe site-ul oficial, o noua ofertă de telefoane mobile care dă posibilitatea abonaților să cumpere, în rate fără dobândă, smartphone-uri precum Samsung Galaxy S5 și HTC One M8.

Cele două telefoane vin să completeze oferta prezentată luna trecută de GadgetReport.ro și destinată, în principal, fidelizării clienților.

Citește și: Samsung recheamă în service mai multe telefoane Galaxy S5. Vezi problema

Dovada că, dacă sunteți abonați la serviciile de televiziune sau Internet RCS-RDS, veți putea cumpăra în rate, cu avans redus, cele mai spectaculoase telefoane lansate în acest an.

Astfel, Samsung Galaxy S5, în versiunea de 16 GB, îl puteți achiziționa cu un avans de 680 de lei și până la 12 rate de de 169 de lei. Iar HTC One M8 poate fi cumpărat cu 710 de lei avans și rate de la 174 de lei pe lună.

În oferta RCS-RDS mai regăsim noile modele iPhone 5c și 5s cu avans de 630-770 lei și rate între 155-189 lei, dar și alte modele de smartphone-uri, de la Nokia 925 Lumia la Sony Z1, Samsung Note 3 și Galaxy S4.

Detalii privind ofertele vedeți pe GadgetReport.ro.

Citește și: Samsung Galaxy S5: Cum arată telefonul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel