EXCLUSIV  Răzvan Prișcă: Știrile false cu PNL au fost inventate de colegii din partid

Bianca Ştefan / 07 aug 2018 / 11:17 Salveaza PDF Comentarii
Răzvan Prișcă
Descriere foto: Răzvan Prișcă

Răzvan Prișcă, deputatul PNL, a declarat, în exclusivitate, în cadrul unui interviu acordat DCNews, că știrile false cu PNL au fost puse în presă din partea unor colegi din partid nemulțumiți.

Răzvan Prișcă susține că știrile false, apărute în presă, referitoare la PNL, au fost inventate de unii membri ai partidului.

''E greu de crezut că nu s-a scris ceva despre Consiliul Național. La câtă avalanșă, știri pe surse am văzut în ultimele luni, unele inventate, altele cu iz de adevăr, ai impresia că noi suntem partid de guvernare. Așa ceva mai rar ca unui partid de opoziție să i se pună în cârcă atâtea știri false și atâtea știri pe surse. 

O parte din știrile false și inventate au venit dinspre unii colegi de ai noștri, unii nemulțumiți de alți colegi de ai noștri. Dacă ar fi fost știri reale, generate sau dacă ar fi fost știri false inventate tocmai în jurul unor subiecte arzătoare care să promoveze PNL, era un lucru pozitiv. Dar, atâta timp cât instrumentul ăsta de fake news îl folosim unii ca să le dăm în cap altora în interiorul partidului, chiar e contraproductiv.'', a declarat deputatul PNL, Răzvan Prișcă, la DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICITe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24