EXCLUSIV  Răzvan Prișcă: Știrile false cu PNL au fost inventate de colegii din partid

Răzvan Prișcă
Răzvan Prișcă

Răzvan Prișcă, deputatul PNL, a declarat, în exclusivitate, în cadrul unui interviu acordat DCNews, că știrile false cu PNL au fost puse în presă din partea unor colegi din partid nemulțumiți.

Răzvan Prișcă susține că știrile false, apărute în presă, referitoare la PNL, au fost inventate de unii membri ai partidului.

E greu de crezut că nu s-a scris ceva despre Consiliul Național. La câtă avalanșă, știri pe surse am văzut în ultimele luni, unele inventate, altele cu iz de adevăr, ai impresia că noi suntem partid de guvernare. Așa ceva mai rar ca unui partid de opoziție să i se pună în cârcă atâtea știri false și atâtea știri pe surse. 

O parte din știrile false și inventate au venit dinspre unii colegi de ai noștri, unii nemulțumiți de alți colegi de ai noștri. Dacă ar fi fost știri reale, generate sau dacă ar fi fost știri false inventate tocmai în jurul unor subiecte arzătoare care să promoveze PNL, era un lucru pozitiv. Dar, atâta timp cât instrumentul ăsta de fake news îl folosim unii ca să le dăm în cap altora în interiorul partidului, chiar e contraproductiv., a declarat deputatul PNL, Răzvan Prișcă, la DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel