Răzvan Ciobanu, mort în accident. Fusese implicat într-un mega dosar

razvan ciobanu
razvan ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, luni dimineață! Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai apreciați creatori de modă. Răzvan Ciobanu este binecunoscut publicului din România. El a fost jurat la ”Bravo, ai stil!", alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.

Răzvan Ciobanu, implicat într-un mega dosar

În 2018, el a fost implicat și în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri". El și fosta sa colegă de platou de la emisiunea ”Bravo, ai stil!", femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri.

VEZI ȘI: Răzvan Ciobanu a murit. Mărturisire cumplită: Voia să se înfigă în cuțit

După experiența de la DIICOT, Răzvan Ciobanu spunea că are multe de reparat și că trebuie să învețe să se prețuiască.

VEZI ȘI: Răzvan Ciobanu a murit

"Când realizezi că ești singurul pe care te poți baza, când prietenii îți sunt ghidaj și speri să te ierte pentru că greșești. Când ai crezut că "familia" ta este omul cu care ai împărțit patul, dar descoperi că a "vândut" pe nimic toate detaliile vieții tale/ale voastre intime. Și atunci cazi, mult...și doar în jos poți cădea. Dar îți propui să îți fie bine și să lupți pentru tine. Din acest motiv am să zâmbesc în fiecare zi. Încă am multe de reparat, încă trebuie să învăț să mă prețuiesc...să mă validez", a scris Răzvan Ciobanu pe Instagram.

Ce a declarat Răzvan Ciobanu după audierile de la DIICOT

"Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus, imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului #letsdoit #designer #inlawitrust #razvanciobanu", a fost mesajul lui Răzvan Ciobanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel