Urmărește emisiunea live


RĂZBOIUL CONTINUĂ. VOICULESCU, DECLARAȚIE EXPLOZIVĂ

"Lumea se intreaba: «Are sau nu are Voiculescu bani, bunuri, averi nedeclarate in tara si in strainatate?»”. Aşa începe ultima postare scrisă de Dan Voiculescu pe blogul său.

Acesta a mai scris și faptul că mai sunt doar câteva zile și se implinesc 2 luni de la "demararea acestei actiuni atotcuprinzatoare si nu s-a gasit nimic".

"Sa caute! Sa caute bine si peste tot, indiferent cat ar costa statul roman aceste cautari zadarnice", mai scrie omul de afaceri, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA.

Conform ultimei ediţii a Top 300 Capital "Cei mai bogaţi români", averea lui Voiculescu a scăzut, fiind estimată la 340-360 milioane euro. În anul 2009, Voiculescu era pe locul al treilea în clasament, cu o avere estimată la 1,5-1,6 miliarde euro.

Dan Voiculescu declarase în iulie că nu îi este teamă că îi va fi confiscată averea, în urma unei eventuale condamnări în dosarul ICA, pentru "simplul fapt" că nu are avere.

"Dacă se pune problema aşa-zisei confiscări extinse, confiscarea extinsă se referă la tot ce s-a întâmplat după 2012. Ca atare, eu neavând avere, confiscarea extinsă nefiind în cazul meu, nu se pune problema", spunea Voiculescu la momentul respectiv.

Citește și: Mircea Badea, mesaj pentru Dan Voiculescu, de ziua lui: Vom fi curând împreună! 

"Asa cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lumesa-mi caute bunurile", a mai scris el.

Acesta și-a încheiat postarea de pe blogul său spunând că așteaptă cu răbdare "ca toata Romania sa primeasca, odata cu finalizarea acestor cercetari, un raspuns clar la cele trei intrebari de mai sus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel