Război total în PDL, înainte de referendum: eşti cel mai mare gunoi!

Gheorghe-Falca
Gheorghe-Falca

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi socrul său, Gheorghe Seculici, liderul PDL Arad, au fost la un pas de bătaie la ultima şedinţă de partid. Pedeliştii s-au întâlnit să discute despre referendum iar la un moment dat a izbucnit un conflict între Gheorghe Falcă pe de o parte şi Seculici, acompaniat de Traian Igaş, de cealaltă parte. Falcă şi socrul său şi-au aruncat cuvinte grele şi chiar s-au îmbrâncit, informează Pressalert.

“S-au încins spiretele la şedinţă. Pe de o parte era Igaş şi Seculici, iar pe de alta era Falcă. Au ieşit din casa de cultură afară şi se tot certau. Seculici i-a spus lui Falcă că este cel mai mare mincinos pe care l-a cunoscut. Falcă l-a făcut gunoi şi i-a spus că a vrut să treacă la liberali pentru că are dosare penale. La un moment da, Seculici l-a împins de umăr Falcă şi i-a spus “dute, mă, că eşti cel mai mare gunoi”. Erau vreo 50 – 60 de persoane de faţă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro un martor ocular. Incidentul a fost confirmat şi de viceprimarul PD-L din Ususău, Ionel Vasiescu, care a încercat să “îndulcească” situaţia “a fost o scânteie între cei doi. Aşa se întâmplă când unul estebpe o funcţie şi vrea alta. Nu a fost chiar aşa de grav. Şi în casă mai se ceartă omul. La final, au stat la aceeaşi masă", a mărturisit un martor prezent la şedinţă.

Contactat de Pressalert, Ghoerghe Seculici, s-a abţinut de la comentarii. “Nu vreau să comentez. A fost după o şedinţă de colegiu şi consider că nu am ce să comentez. Îmi cer scuze, sunt într-o şedinţă”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel