Război Ponta-Dragnea. Geoană: Caută pretext să fie dat afară

Mircea Geoană intervine în războiul dintre fostul lider al social-democraților, Victor Ponta și actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost contestat de doi dintre foștii președinți ai PSD, Adrian Năstase și Victor Ponta, însă este apărat de al treilea, respectiv Mircea Geoană.

Adrian Năstase i-a reproșat lui Dragnea că PSD l-a lăsat pe ministrul Justiţiei singur în tot demersul privind anchetarea şefilor DNA şi Parchetului General. Victor Ponta e mult mai dur în atacul său: spune despre Liviu Dragnea că încă nu a depăşit mentalitatea de preşedinte judeţean şi adaugă că PSD are nevoie de un lider cu viziune naţională.

Mircea Geoană are o cu totul altă părere.

„Victor Ponta a ales şi a decis să iasă la atac în mod deschis împotriva domnului Dragnea. Cred că în acest moment caută un pretext pentru a se victimiza şi pentru a fi dat afară din partid. Liviu Dragnea cred că face bine, încercând din răsputeri să reziste acestei provocări permanente pe care Victor Ponta o face la adresa lui, până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”, a susținut fostul candidat la președinție, transmite antena3.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel