Război între palate. Liviu Dragnea: "Nu face bine nimănui dacă se schimbă replici la televizor"

Premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis își aruncă replici acide, după ce prim-ministrul a fost la o întâlnire, la Sofia, cu premierii Serbiei și Bulgariei, unde a discutat despre criza imigranților. Președintele a ținut să precizeze că premierul a plecat fără mandat. 

Președintele PSD, Livu Dragnea, a declarat că problema migranților este una gravă, de aceea e necesar ca instituțiile statului să colaboreze pentru a adopta o poziție comună a României. 

"Prim-ministrul ne-a prezentat câteva elemente legate de poziția cu cei doi premieri din Bulgaria și Serbia despre situația imigranților. Cu privire la închiderea sau nu a granițelor, la un posibil flux de imigranți, cred că instituțiile statului ar trebui să colaboreze mai bine și să se întâlnească direct. Nu face bine nimănui dacă se schimbă replici la televizor", a precizat Liviu Dragnea la finalul ședinței Biroului Permanent Național, potrivit b1.ro

Ideal ar fi ca o decizie comună să fie luată într-o ședință a CSAT, având în vedere că este vorba "de interesul statului român". "Consider că este un subiect important. Este o problemă europeană. Vorbim de un număr impresionant de imigranți și în fiecare zi sunt din ce în ce mai mulți. Sunt țări din Europa care au luat sau vor lua măsuri. Statul român, prin instituțiile sale, trebuie să aibă o analiză serioasă și o comunicare efiecientă, clară. Orice declarație produce tulburare în rândul populației", a mai adăugat liderul social-democrat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel