Război de vorbe între PSD și PNL. Liberalii, acuzați de abandon în fața electoratului, dau sfaturi muzicale PSD-ului: Zgonea, Ivan și Sturzu să formeze "PSD band"

Lupta dintre principalele partide care au format USL, PSD și PNL, se dă prin ironii și acuzații. În vreme ce PSD acuză PNL că a abandonat electoratul său pentru PDL și Traian Băsescu, liberalii dau sfaturi muzicale. Ei le spun lui Valeriu Zgonea, Cătălin Ivan și Mihai Sturzu că ar avea mai mult succes dacă ar forma "PSD band", al cărui videoclip să fie realizat de președintele Camerei Deputaților și transmis de televiziunea lui, Zgonea TV. 

PSD acuză apropierea PNL de Băsescu și PDL

„Pe zi ce trece, pare că prinde tot mai mult contur planul lui Crin Antonescu, început cu ruperea USL în urmă cu o lună. Apropierea PNL de Traian Băsescu și PDL este tot mai evidentă, ultima dovadă fiind chiar o invitație deschisă lansată de senatorul liberal Teodor Atanasiu către PDL, de a fuziona cu PNL. Iar unele reacții pozitive dinspre democrat-liberali arată că se dorește, de fapt, întoarcerea în trecut, la Alianța DA.

Simplul fapt că Traian Băsescu cochetează acum cu altă formațiune nu spală PDL de păcatele trecutului, de relele făcute românilor, pe care împreună, în USL, le-am condamnat încă din opoziție. Este de-a dreptul uimitor că PNL a abandonat atât de ușor angajamentul luat în fața românilor, anunțând dorința unei asocieri cu PDL – lucru interzis, până mai ieri, de protocolul USL.

Domnul Crin Antonescu trebuie să spună dacă alianța cu PDL este poziția finală a PNL și dacă, într-adevăr, angajamentul din decembrie 2012 a fost total abandonat!”, afirmă Cătălin Ivan.

PNL recomandă formarea PSD band

"Am constatat că în ultima vreme au devenit foarte vocali pe micul ecran (sau în mediul online) domnii Valeriu Zgonea, Cătălin Ivan și Mihai Sturzu. Având în vedere experiența muzicală a celui din urmă, îi recomandăm ca în locul analizelor politice și al preocupărilor legate de liderii altor partide, mai ales ai PNL, să se dedice din nou unei cariere muzicale și să formeze împreună cu ceilalți doi colegi un trio, pe care l-ar putea numi chiar „PSD band". Rămâne să hotărască dânșii care din ei va cânta la tobe și care la trompetă.

Dat fiind că și acum cei trei nu fac altceva decât să recite mesaje inventate de consultanții PSD, aceștia din urmă ar putea compune, la fel de bine și cu aceeași credibilitate, versurile pieselor pentru „PSD band". Filmarea pentru videoclipurile trupei poate fi asigurată de domnul Zgonea, deja renumit în domeniu, la steaguri sau perdeluță. Acestea vor putea fi apoi difuzate la Zgonea TV. Avem întreaga convingere că în acest fel cei trei vor avea mai mult succes la public decât acum". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel