EXCLUSIV  Răsturnare de situație cu Congresul PSD. Pieleanu, contrazis de urgență

La scurtă vreme după ce Marius Pieleanu a prezis, în cadrul emisiunii DC Alegi, că nu va fi organizat Congresul social-democraților până la alegerile locale, PSD a reacționat.

În timpul emisiunii DC Alegi, realizată împreună cu analistul Bogdan Chirieac, la DCNews TV, sociologul a precizat: ”PSD are o mare cumpănă. Nu va mai fi Congres. Nici nu mai e timp. E stare de alertă. A lăsat să se înțeleagă și președintele partidului (că nu va fi Congres în timpul stării de alertă-n. red.) ”.

Liderii social-democraților au reacționat după publicarea articolului în cursul dimineții. S-a discutat telefonic, în conducerea partidului, și putem confirma că va fi organizat Congresul înainte de alegerile locale, au declarat surse de la vârful PSD, pentru DCNews.

Marcel Ciolacu este hotărât să tranșeze cât mai repede disputa cu Eugen Orlando Teodorovici, astfel încât cel mai mare partid al Opoziției să nu intre în alegeri cu o conducere interimară. 

Practic, la Congres se vor confrunta două echipe. Din echipa președintelui Marcel Ciolacu vor face parte prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, dar și 8 vicepreședinți regionali, în vreme ce Orlando Teodorovici îi are de partea sa pe Codrin Ștefănescu, fost secretar general,  pe deputatul Cătălin Rădulescu și pe Ionel Arsene, liderul organizației PSD Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel