Răsturnare de situație privind candidatul la Primăria Capitalei. Gorghiu: Rămâne de văzut

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni seară că prim-vicepreşedintele liberal Cristian Buşoi este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Naţional.

'Bucureştiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, îşi va prezenta public strategia pentru Bucureşti. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizaţii de Bucureşti, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât şi din punct de vedere al candidaţilor. (...) Dl Buşoi, în acest moment, este propunerea organizaţiei de Bucureşti. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Naţional. (...) Este un coleg activ. (...) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL', a spus Gorghiu la Digi 24.

Ea a subliniat că îl susţine pe Buşoi la Primăria Capitalei. 'Nu am nicio reţinere în a-l susţine pe Cristi Buşoi la Primăria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Rămâne de văzut dacă Organizaţia de Bucureşti va merge cu aceeaşi candidatură sau va veni cu o altă propunere', a adăugat liderul PNL. Biroul Politic Naţional al PNL a validat luni 14 dintre propunerile de candidaţi ai formaţiunii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi trei nominalizări la preşedinţia unor consilii judeţene, a anunţat copreşedintele liberalilor Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă la finalul reuniunii.

Cei 14 candidaţi validaţi sunt: Mircea Hava - Alba Iulia, Gheorghe Falcă - Arad, Dragoş Luchian - Bacău, Cătălin Boboc - Brăila, Emil Boc - Cluj Napoca, Pavel Badea - Craiova, Petru Mărginean - Deva, Nicuşor Ciumacenco - Galaţi, Daniel Cârjan - Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea - Iaşi, Andrei Voloşevici - Ploieşti, Ioan Popa - Reşiţa, Marius Bălaşa - Slatina, Nicolae Robu - Timişoara. Pentru preşedinţia unor consilii judeţene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr - Bacău, Alin Tişe - Cluj, Eugen Pârvulescu - Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel