Rareș Mănescu a demisionat din PNL. S-a înscris în ALDE

Începând cu data de 9 iulie, fostul primar PNL al sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu, s-a înscris în partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

”Alături de fostul lider al PNL s-au înscris în ALDE mai mulți membri ai Partidului Național Liberal. Rareș Mănescu a făcut parte din mișcarea liberală din România încă din 1990, atunci când s-a alăturat Partidului Național Liberal. De-a lungul activității sale politice, Rareș Mănescu a ocupat funcția de vicepreședinte al Partidului Naţional Liberal. În perioada 2001 – 2016, Rareș Mănescu a fost președintele filialei PNL Sector 6. În 2012, acesta a fost ales primarul Sectorului 6.

Începând de azi, adevărații liberali s-au reunit în cadrul ALDE, lăsând PNL-ul să își urmeze direcția haotică pe care s-a înscris de partid lipsit de doctrină. Afilierea foștilor membri ai PNL la ALDE este o dovadă în plus că ALDE este singurul partid liberal din România și singurul partid în care politicile și viziunea liberală se întâlnesc.

Avem convingerea că, împreună cu noii colegi, putem construi la nivelul municipiului București o organizație solidă, care să vină cu proiecte pentru bucureșteni, în beneficiul acestora”, a transmis ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel