Rareș Bogdan, despre fermieri: Zic o chestie care va naște valuri. Sunt naționalist, dar aș fi vrut să văd un singur steguleț UE pe tractoare!

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim vicepreședinte al PNL, a spus ce și-ar fi dorit să vadă pe tractoarele fermierilor protestatari.

'Doresc să spun acum o chestiune, care sigur va naște valuri sau va da știri. Eu nu am ascuns niciodată că sunt un naționalist. Iubesc România. Așa am fost educat de bunici, de părinți. M-am bucurat să văd atât de multe drapele ale României pe tractoare, în mâinile oamenilor. Acest lucru arată o apropiere, o conștientizare a valorilor naționale. Însă, în același timp, aș dori să afirm ceva. M-aș fi așteptat să văd un singur steguleț al Uniunii Europene, pe tractoare! Știți de ce? Pentru că din cele 3-4.000 de tractoare, care au manifestat zilele acestea pe șoselele României, 99,9% sunt cumpărate cu bani europeni.', a declarat Rareș Bogdan, luni seară, la Realitatea Plus, în cadrul unui interviu realizat de Anca Alexandrescu.

Citește și - Rareș Bogdan: Într-o singură situație m-aș retrage din politică! Altfel... niciodată

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim vicepreședinte al PNL, a zis situația când ar renunța la politică.

Rareș Bogdan a fost întrebat, luni seară, într-un interviu la Realitatea Plus realizat de Anca Alexandrescu, pentru ce motiv ar renunța la politică.

'Aș renunța la politică doar dacă familia mea ar simți că nu ar mai putea duce presiunea publică. Altfel, niciodată nu aș renunța pentru că îmi place politica, așa cum mi-a plăcut presa. Cred că am făcut bine că am intrat în politică, pentru că am schimbat lucruri. Nu le pot influența cât puteam să le influențez de la Realitatea, recunosc asta. În schimb, la decizie sunt mai tare. La decizie am mai mare putere acolo (n.red. în politică)', a spus Rareș Bogdan.

Citește și - Salariul și înălțimea lui Rareș Bogdan: Nu-s Zelensky să port tocuri

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus câți bani câștigă lunar.

După ce a activat în televiziune, în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019. Rareș Bogdan este la primul mandat de europarlamentar. A început să lucreze în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul de televiziune Realitatea TV. A devenit popular prin crearea și realizarea emisiunii „Jocuri de putere”.

„Salariul meu de la Bruxelles este un pic mai mic decât salariul de la Realitatea. Iau 7800 de euro salariu net”, a zis Rareș Bogdan. Întrebat câți bani dă pe mâncare atunci când este la Bruxelles, a zis: „Nu știu... Dau cât îmi place. O dată pot mânca o salată de la automat pentru că stau la muncă până la ora 23.00, altădată mănânc - mult mai mult - cu vreun ambasador sau un comisar”. Vedeți continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel