Rareș Bogdan dă informații de culise din PNL. SONDAJ intern, procente de ultimă oră. ”Erau PERICULOȘI”

Rares Bogdan, Ludovic Orban  Foto: Crișan Andreescu
Rares Bogdan, Ludovic Orban Foto: Crișan Andreescu

USR - PLUS ajunsese într-un punct periculos, dar a scăzut sub procentul critic pentru celelalte partide, a anunțat Rareș Bogdan. 

”Ar fi o minune să avem o prezență peste 40%. Va conta foarte mult mobilizarea partidelor.” a spus Rareș Bogdan, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, subliniind că ultimele sondaje arată o prezență de maximum 38%, dar va depinde foarte mult și de ce se întâmplă în această săptămână. 

”Partidul lui Tomac - Băsescu se luptă pentru a ajunge la 5-6%, partidul dlui. Ponta spre un 6-7%, partidul dlui Kelemen Hunor apare cu 3-4%, dar, având în vedere că voturile UDMR sunt concentrate în anumite zone, dânșii vor ajunge chiar la 6-7%.” a afirmat liderul PNL. 

El a mai spus că USR a crescut după tragedia de la Piatra Neamț, când o secție ATI COVID a luat foc, ”dar emoția generată de Piatra Neamț s-a stins destul de repede, iar USR a coborât sub 20%. Atunci erau destul de periculoși, pentru că ajunseseră la 21-22%.”

”PNL va obține peste 30%” a subliniat Rareș Bogdan, adăugând că va ține și de aparatul foarte puternic de partid. ”PSD are o problemă cu faptul că votanții dânșilor percep că partidul nu va guverna și sunt destul de demotivați” a mai punctat prim-vicepreședintele PNL. 

Sondajul ARGUMENT, institutul DCMedia Group, arată că la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, intenția de vot pe partide, după eliminarea non-răspunsurilor, este următoarea: PNL 32%, PSD 29%, USR - PLUS 18%, Pro România 8%, PMP 6%, PER 2%, UDMR 2%, PPU-SL 2%. La Senat, situația este ușor diferită: PNL 31%, PSD 25%, USR - PLUS 18%, Pro România 12%, PMP 6%, PER 4%, UDMR 2%, PPU-SL 2%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel