Rareș Bogdan desființează candidații la Primăria Capitalei: Traian Băsescu să tacă!

Solomon Wigler, fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, a recunoscut acuzațiile DNA și chiar mai mult decât i s-a cerut. În plus, el a făcut două denunțuri. Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, a comentat informația venită, marți, din instanță. 

Solomon Wigler cere, prin avocatul său, să fie schimbată măsura de arest preventiv cu una mai ușoară, de arest la domiciliu. Pavel Abraham a motivat cererea în fața instanței prin faptul că Solomon Wigler a recunoscut tot și a făcut și două denunțuri. 

[citeste si]

Rareș Bogdan a spus, la Realitatea TV, că "în primul rând, în momentul când a fost reţinut Solomon Wigler, am intrat pe telefon la ora 9 şi am afirmat că din momentul respectiv lui Sorin Oprescu îi ticăie ceasul, că e o chestiune de timp până va ajunge în arest. (...) Tot ce am spus pe post s-a confirmat sau e în curs de confirmare". Rareș Bogdan consideră că situația din Primăria Capitalei este gravă din cauza "caracatiței" din interior și că "trebuie scoşi câteva sute de oameni din primărie". 

Rareș Bogdan desființează candidații la Primăria Capitalei

În contextul prezentat, realizatorul de televiziune a desființat posibilii candidați la Primăria Capitalei. Realizatorul "Jocuri de Putere" nu vede niciun candidat potrivit pentru Capitală: "Nicuşor Dan habar nu are, are o privire foarte îngustă pentru primarie, Buşoi mai are de învăţat, Remus Cernea e o candidatură doar ca să ridice mişcarea ecologistă, iar Traian Băsescu ar trebui să tacă, pentru că e unul din cei care au nenorocit primăria. (...) Deocamdată, nu există un candidat pentru Bucureşti, un om cu forţă, un om care să mă facă să zic 'da, merită să îl alegem pe omul ăsta pentru că va schimba faţa Bucureştiului. Nu văd un om cu o forţă, cu credibilitate, cu dorinţa de a schimba ceva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel