Raluca Turcan: Cel mai mare risc pentru PDL nu este să se scindeze, ci lipsa de mobilizare, inactivitatea

raluca turcan
raluca turcan

Deputatul PDL Raluca Turcan consideră că cel mai mare risc pentru partid nu este să se scindeze, ci lipsa de mobilizare, apreciind că ar fi un "puternic" pericol ca unii membri PDL să privească o eventuală înfrângere la alegerile din 2012 ca pe o posibilitate de câştigare a bătăliei interne.

Raluca Turcan a făcut aceste declaraţii la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, în contextul în care a fost întrebată despre absenteismul la lucrările Parlamentului şi adoptarea de legi prin adoptare tacită. "Nu cred că există riscul pierderii majorităţii parlamentare, însă cred că există riscul lipsei de mobilizare în Parlament pentru a trece în special legi organice", a spus ea, precizând că şi-a manifestat îngrijorarea în legătură cu acest fapt şi la şedinţele de grup şi în discuţiile personale.

Ea a amintit că se vorbea la un moment dat de riscurile care planează asupra PDL şi a opinat că cel mai mare risc nu este scindarea, ci lipsa de mobilizare. "Cel mai mare risc pentru PDL nu este să se scindeze, ci lipsa de mobilizare, inactivitatea. Ar fi un pericol puternic pentru noi ca unii membri din PDL să privească o eventuală înfrângere la alegerile din 2012 ca pe o posibilitate de câştigare a bătăliei interne. Acesta este un subiect care pe mine mă îngrijorează, (...) oameni care poate că sunt nemulţumiţi, din diferite motive, să nu se mai implice, să nu se mobilizeze şi să declare o stare de non-combat pur şi simplu pentru a fi în expectativă cu ceea ce se va întâmpla în 2012", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel