Rădulescu, revoltă după afirmația lui Timmermans: Intervine brutal

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

Cătălin Rădulescu a comentat afirmațiile făcute de Frans Timmermans în care a criticat din nou Guvernul și a lăudat-o pe Laura Codruța Kovesi.

Cătălin Rădulescu a declarat, pentru rfi, că prin ultimele declarații făcute în legătură cu justiția din România, Frans Timmermans intervine brutal în politicile din țară.

„Dânsul de multe ori a intervenit în politica internă a ţării noastre, inclusiv în politica penală. Dânsul a fost taxat nu numai de România şi de PSD, a fost taxat şi de Polonia şi de Cehia şi de Ungaria. Domnul Timmermans face ceea ce n-ar trebui să facă, adică în loc să discute, fiind un partener al României şi să asculte toate părţile şi să lase aceste politici să fie făcute de partidele care câştigă alegerile, dânsul intervine brutal exact în ceea ce n-ar trebui să intervină", a declarat social-democratul.

„Este o speţă normală a unei persoane"

 „Noi vrem să lăsăm tocmai ca această speţă să fie tratată de către procurori cum trebuia tratată orice fel de speţă anterioară, fără mediatizare publică, iată, europeană sau aşa mai departe. Deci este o speţă normală a unei persoane, ca orice persoană, care are 18 dosare penale, 18 plângeri penale, pe care trebuie să le rezolve (...). Noi nu vrem să politizăm acest subiect", a mai spus Rădulescu pentru sursa citată.

Citește și: Timmermans, reacție după ce Kovesi a fost citată

Dan Chițu, mare campion român, s-a stins din viață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel